23948sdkhjf

Emerson opruster i Danmark

Leroy Somer Danmark har overtaget firmaet Control Techniques Danmark, en filial af Control Techniques GmbH Tyskland. Samtidig ændres firmanavnet til Emerson Industrial Automation Denmark.
Målet med omrokeringen er at udnytte synergieffekten i Emerson Industrial Automation på nordisk plan med firmarepræsentationer i både Sverige og Danmark og med et distributør- og servicenet, der også dækker hele Norden og Baltikum.

Den nordiske del af Emerson Industrial Automations Motors & Drives division ledes af Andries Boone, og han forventer, at der også er masser af synergi at hente i det globalt velkendte Emerson-brand og det professionelle familieforhold til Emerson Process Management og Emerson Network Power med mere end 3.000 ansatte.

I de kommende år forventer Andries Boone, at Emerson Industrial Automation vil vokse kraftigt på samtlige nordiske markeder. Fokus vil især blive rettet mod industriel automation og produktionsprocesser.

Allerede nu øges antallet af tekniske medarbejdere og kunderådgivere i både Danmark og Sverige. Forhandler- og servicenetværket bliver desuden udvidet og specialiseret i at supportere Control Techniques og Leroy-Somers produktprogrammer.

Emerson Industrial Automation Denmark har afdeling i både Søborg og Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094