23948sdkhjf

Inrotech skal hjælpe europæiske værfter til bedre produktivitet

Smart Yard skal forbedre europæiske skibsværfters produktivitet. Som eneste danske virksomhed er Inrotech med.
Finansieret af den Europæiske Union har Smart Yard projektet til formål at forbedre produktiviteten af små og mellemstore europæiske skibsværfter og beslægtede underleverandører med mindst 20 procent.

Dette skal ske ved at forbedre den viden og de teknologiske færdigheder, der er nødvendige for at bekæmpe hård global konkurrence og levere innovative produkter. Det er især vigtigt, fordi den teknologiske kløft mellem små og store europæiske værfter er steget markant i de seneste årtier.

Får masser af viden
Projektet vil indeholde syv centrale teknologiområder, og Inrotech’s rolle vil være inden for svejsning og montage. Inrotech skal levere enkelt, mobilt og fleksibelt svejseudstyr, og skal biddrage med sin eksisterende teknologi, som vil blive udviklet yderligere igennem projektet.

Smart Yard startede i oktober 2013 og vil fortsætte tre år frem. De forventede resultater vil blive opnået takket være bidrag fra i alt 20 partnere – en blanding af skibsværfter, universiteter, entreprenører og iværksættere.

Af de 20 partnere vil syv af de mest lovende blive udvalgt - en for hvert teknologiområde. Disse deltagere vil bidrage i hvert deres område til den stigning i effektiviteten, der forventes.

- At være en del af Smart Yard har givet os en masse viden om små og mellemstore værfter i Europa. Det er vigtige oplysninger for Inrotech, da vi kunne være til stor hjælp som teknisk leverandør og samarbejdspartner for disse skibsværfter med vores nye automatiserede svejseteknologi. Vi laver i Smart Yard-projektet en løsning, som forhåbentligt vil passe ind i mange små og mellemstore skibsværfter. Under denne proces er vi også ved at raffinere nogle punkter i vores teknologi, så den tilpasser sig skibsværfternes behov, siger Flemming Jørgensen, grundlægger og CTO hos Inrotech.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.376