23948sdkhjf

Flairmo på toppen af bjerget

Aalborg-virksomheden har leveret en specialløsning til tryksætning og overvågning af digitale radio/tv-master i Norge.
Flairmo, der er specialist i mindre oliefrie og støjsvage kompressorløsninger, har gennem de seneste to år leveret mere end 50 tørluft-kompressorstationer med tilhørende webbaseret overvågning til den største udbyder af digital radio/tv i Norge.

Mere end 50 sendemaster placeret på bjergtoppe rundt om i Norge er blevet forsynet med en oliefri kompressor monteret med adsorptionstørrer, der sikrer en luftkvalitet med et trykdugpunkt bedre end -40 °C (trykdugpunktet er ikke trykluftens temperatur, men den temperatur luften skal ned på, før der dannes frit vand).

Samtidig er der blevet installeret en kontrolboks på luftstrengen med webbaseret overvågning, hvilket vil sige, at man fra centralkontoret kan overvåge luftkvaliteten på samtlige sendemaster rundt om i Norge. På operatørens pc-skærm kan man blandt andet se data for trykdugpunkt, luftforbrug i l/min, tryk, driftstimer på kompressoren, hvornår det er tid til service, og hvilke servicedele der bør udskiftes. Desuden er der flere mulige alarm-settings, som kan justeres eller ændres fra centralkontoret alt efter behov.

Den knastørre luft der sendes op i sendemasterne sikrer et bedre sendesignal og resulterer samtidig i, at der ikke opstår korrosion af kobbertrådene inde i antennekablerne, som strækker sig højt op i luften.

- Vi er meget stolte af, at det er lykkedes os at vinde opgaven, som var sendt ud i licitation/udbud tilbage i 2012, udtaler salgsdirektør og medejer af Flairmo, Morten V. Nielsen.

- Selvom vi er en mindre virksomhed, vandt vi opgaven foran store veletablerede virksomheder, da vi som den eneste bydende virksomhed, var i stand til at efterleve kundens nøjagtige kravspecifikation. Det siger lidt om vores tekniske formåen med de produkter, vi har, samtidig med vores evne til at tilpasse vores løsninger præcist til kundens behov, slutter Morten V. Nielsen fra Flairmo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141