23948sdkhjf

Betech Seals og Codan Tech lægges sammen

To søsterselskaber inden for pakningsteknologi og teknisk gummi forenes under navnet Betech.
Betech Seals er i dag specialiseret inden for pakninger, tætningssystemer, bælge og vibrationsdæmpere og Codan Tech inden for formdele af støbt gummi og silikone. I mange industriprodukter indgår komponenter fra begge virksomheder, og ved at slå de to firmaer sammen er det målet at skabe bedre sammenhæng for kunderne. Det skriver Betech i en pressemeddelelse.

Den samlede virksomhed vil satse på udvikling og specialtilpasning til kunderne, fortæller administrerende direktør Michael Sjolte.

- Med vores viden og eksperter under samme tag får vi mulighed for at arbejde endnu mere innovativt, og det giver bedre muligheder for fleksibilitet i forhold til vores kunder, siger han, og uddyber:

- Vi råder nu over markedets bredeste sortiment inden for pakningsmaterialer, gummi- og silikonekomponenter. Det betyder, at vi bliver stærkere rådgivere, og at vi i endnu højere grad kan være en full-line leverandør for kundernes udviklingsafdelinger, siger Michael Sjolte.

Medarbejdere samles i Herlev og Bramming
Betech Seals opererer i dag inden for fem segmenter, nemlig fødevarer og medico, olie og gas, marine og kraftværker, cement og mineraler samt vindenergi og møbelproduktion.

Sammenlægningen trådte i kraft den 1. april, og Betech A/S beskæftiger nu 70 medarbejdere. Hovedparten af sælgere og teknisk personale er blevet samlet på virksomhedens adresse i Herlev.

Andre har, sammen med indkøbs- og lagerfunktionerne, deres base på fabrikken i Bramming, hvor produktion af pakninger foregår. Produktionen af formdele i Køge flyttes til gruppens danskledede fabrik i Kina eller til en samarbejdspartner i EU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094