23948sdkhjf

Gammel kending i nye klæder

I fremtiden samler EP TOOLS aktiviteterne under navnet EP GROUP. Der skal nemlig satses yderligere på salget af nødstrømsanlæg og generatorer, og derfor skilles dette forretningsområde ud i et særskilt selskab.
For kunderne er der mest tale om en kosmetisk ændring med det nye navn EP GROUP. For det er stadig den samme service, de får, når de handler med Herning-virksomheden, og det er stadig de samme produkter af høj kvalitet, der sælges som i det "gamle" EP TOOLS.

EP TOOLS og EP ENERGY
Alligevel er det en vigtig milepæl for direktør Ernst Poulsen, idet den nye struktur i selskabet i langt højere grad giver det rigtige indtryk af, hvad det er, der handles med.

- Vi har lavet selskabet EP GROUP som et holdingselskab, og herunder har vi etableret EP TOOLS og EP ENERGY. Vi har valgt at gøre det sådan, fordi vi gerne vil understrege de forskellige kundegrupper, som de to selskaber henvender sig til. EP TOOLS er, som det altid har været, løfteudstyr og momentværktøjer, mens EP ENERGY kommer til at omhandle EPS- og UHF-systemer, fortæller han.

Øget fokus på nødstrømsanlæg
Dermed øges fokus på salget af nødstrømsanlæg betragteligt i den 10 år gamle virksomhed. Det er ellers momentværktøjer og løfteudstyr, der var basis for starten af forretningen i 1998, men allerede et års tid senere fandt de første nødstrømsanlæg vej ind i sortimentet.

- Salget af nødstrøms- og generatoranlæg er vokset siden, men vi har en mistanke om, at det har været lidt for svært for kunderne at finde os. Hvis man søger efter nødstrømsanlæg, har man måske haft en tendens til at sortere os fra, fordi vores navn har signaleret, at vi handler med værktøj. Det håber vi at kunne komme til livs ved at udskille nødstrøms- og generatordelen i EP ENERGY. Og så bibeholder vi den resterende del i EP TOOLS, lyder det fra Ernst Poulsen, som tilføjer:

- Vi har efterhånden nået en størrelse, hvor det var logisk at udskille de to forretningsdele. Vi vil gerne have nye kunder inden for ENERGY-delen, og derfor vil vi gøre det nemmere for kunderne at finde os. Men derudover er vi faktisk begyndt at levere nødstrømsanlæg til en del større projekter. Det drejer sig fx om nødstrøm til indbygning i huse, ligesom vi også har leveret anlæg til det nye fængsel i Horsens.

Udover byggebranchen leverer EP Group til en række forskellige brancher i den danske industri og udover selve anlæggene og værktøjerne tilbyder EP GROUP komplette serviceaftaler.

Læs mere på EP TOOLS' hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11