23948sdkhjf

Ny direktør også medejer

Bramming-virksomheden Dana Traad ledes nu af den tidligere koncerndirektør fra Højbjerg Maskinfabrik.
Mogens Schade Larsen fra Århus er tiltrådt som ny administrerende direktør på Bramming-virksomheden Dana Traad A/S og har samtidig i forbindelse med generationsskifte i virksomheden købt aktiemajoriteten i selskabet, hvis ejerkreds samtidig er reduceret fra tre til to.

Dana Traad i Bramming, der har fået ny direktør og medejer.- Jeg har senest været koncerndirektør på Højbjerg Maskinfabrik i Århus, men fandt i Dana Traad virksomheden, hvor jeg kunne få opfyldt ønsket om at prøve selv, siger den 45-årige Mogens Larsen til JydskeVestkysten

Medejer er ligesom i den tidligere ejerkreds Henning Knudsen, der med ansvaret for salg og marketing også arbejder fuldtids på Dana Traad. Og han er samtidig bestyrelsesformand. Ændringen i ejerkredsen blev aktuel, da to af de oprindelige stiftere af Dana Traad, Torben Mikkelsen og Bjarne Hansen, ønskede at gå på pension.

Dana Traad A/S blev startet i 1984 på Industrivej i Bramming og har i dag lige under 100 medarbejdere. Hovedproduktionen er trådvarer til Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Desuden laves der pladevarer, og som ny aktivitet er virksomheden gået på markedet med livstilsserien Aposto, der sidste år indbragte virksomheden Formland-designprisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141