23948sdkhjf

Fortsat fremgang hos nordjysk smedeværksted

Regnskabet for 2005/2006 hos den nordjyske underleverandør Bobach Smedeværksted blev positivt påvirket af et ejendomssalg – alligevel er der fremgang at spore i 2006/2007-regnskabet.
Ifølge Erhvervsbladet går det stadig forrygende for Bobach Smedeværksted. Virksomheden leverer blandt andet trapper, gelændere, værn og altaner til byggesektoren, og selv om byggeriet for øjeblikket er ramt af nedgang, kan det ikke mærkes hos den aalborgensiske virksomhed.

- Parcelhusbyggeriet er ramt, men det har ikke stor betydning for os. Vi henvender os primært til erhvervsbyggeriet og mere specielle byggerier, hvor der anvendes konstruktionsstål, og jeg må sige, at jeg ikke kan få øje på alarmerende signaler her. Tværtimod går det da forrygende. Jeg synes, det ser lyst ud, og det begrunder jeg med de mange tilbud, vi bliver bedt om at give og vores ordrebeholdning i det hele taget, udtaler ejerleder Poul Bobach til Erhvervsbladet.

I 2006/2007 blev det godt nok til en lille tilbagegang i bruttofortjenesten på små 400.000 kr. til 12,98 mio. kr. Alligevel var der fremgang på bundlinjen fra 1,20 mio. kr. til 1,29 mio. kr. Med til historien hører, at virksomheden sidste år havde ekstraordinære indtægter på små 600.000 kr. blandt andet som følge af et ejendomssalg, og dermed er fremgangen i overskuddet i seneste regnskabsår reelt større.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062