23948sdkhjf

Underleverandør satser på dyr, ny teknologi

[i]KP Pladeindustri i Aars har satset på investeringer i dyr, ny teknologi, og oplevet fremgang på et marked, der ellers er ramt af stagnation og tilbagegang.[/i]
I 2001 havde KP Pladeindustri i Aars 8 ansatte, var inde i en rekonstruktion og opererede pået marked i tilbagegang. I dag har virksomheden 14 ansatte og fortsat fremgang. Tabsgivende kunder er siet fra, indkøbspolitikken er blevet trimmet, og så har KP Pladeindustri investeret voldsomt i nye maskiner, skriver ErhvervsBladet. Senest har nordjyderne investeret i en ny svejserobot og en ny laserskærer, som ifølge virksomhedsejer Jørgen Hvolbæk er landets mest avancerede.

Robotteknologi og andet nyt avanceret udstyr har givet bonus for KP Pladeindustri i Aars.Den nye laserskærer er blot seneste skud på stammen hos KP Pladeindustri, hvor Jørgen Hvolbæk i løbet af de sidste tre år flere gange ud fra en simpel filosofi har investeret i dyr, ny teknologi.

-Når vi investerer i nye maskiner, har vi som regel ikke kunder til at udnytte deres kapacitet, men det har vi nu alligevel. Sagen er blot, at kunderne har fået løst deres opgaver andetsteds. Derfor skal vi løbende fortælle vores kunder om vores tekniske muligheder, og det har vi hidtil haft helt med, siger Jørgen Hvolbæk, til ErhvervsBladet.

Bortset fra nogle få tyske kunder, arbejder den nordjyske virksomhed hovedsageligt for danske kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063