23948sdkhjf

Carata Danmark med i stor østarbejder-aftale

Det danske virkarbureau, carata DANMARK, har indgået en unik samarbejdsaftale med den polske jobformidlingsvirksomhed, Active Plus.
Aftalen betyder, at carata DANMARK nu kan skaffe kvalificerede østarbejdere i løbet af 14 dage til virksomheder i hele Norden inklusiv Færøerne, Island og Grønland.

- Med aftalen i hånden kan vi nu levere en uhørt hurtig, sikker og professionel formidling af arbejdskraft fra Polen, Ungarn, Rumænien, Bulgarien og Tjekkiet, siger Svend Aage Hedensted, carata DANMARK.

Det polske firma Active Plus i Warshawa er ejet af Vedior, et af verdens største vikarbureauer med hovedsæde i Amsterdam og afdelinger i 50 lande. Active Plus har alene i Polen ni kontorer med ca. 100 konsulenter, der forestår den lokale rekruttering med annoncering, jobsamtaler og jobmatch.

- Fordi vi er et af de firmaer i EU, der betaler de højeste lønninger til østarbejdere, har vi opnået en helt særlig aftale med Active Plus, der garanterer, at vi får de medarbejdere, der har den bedste uddannelse og taler fremmedsprog, det vil sige tysk eller engelsk.

- Især sproget betyder meget for os, fordi vi erfaringsmæssigt ved, at netop østarbejdernes sprogkundskaber er afgørende for, hvordan de bliver integreret i det danske samfund - og dermed også, hvor længe de ønsker at blive i Danmark, siger Svend Aage Hedensted, carata DANMARK.

Kilde: carata DANMARK

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126