23948sdkhjf

Produktnyhed: Oliestandsglas, også i ATEX-varianter.

Brd. Klee præsenterer en nyhed inden for oliestandsglas fra tyske Ganter, der gennem flere år har været leverandør af Brd. Klee’s program i plastic og aluminium oliestandsglas.
Programmet hos Brd. Klee er nu udvidet til at indeholde varianter i rustfast stål og i messing. Dertil kommer en ATEX-version i aluminium til brug i eksplosionsfarlige miljøer. Oliestandsglasset fås i tre størrelser med forskellige gevind i overensstemmelse med forskrifterne i EU-direktivet for anvendelse i eksplosionsfarlige miljøer.

Hele modelrækken af de nye oliestandsglas leveres med ridsefast hærdet glas. De er tætnet med en O-ring (FPM, Viton) mellem glas og prop, hvilket medfører, at tætningen ikke er afhængig af det aksiale tryk. Den udvendige tætningsring er integreret i en frigang på plansiden med det formål, at tætningen ikke kan gå tabt og frem for alt ikke bliver klemt under montering. Idet tætningen er relativ blød, er den også velegnet til brug på ujævne overflader.

Afhængig af temperaturkrav kan oliestandsglassene leveres med temperaturbestandighed op til 100 grader eller 180 grader.

De nye messing- og rustfast stål oliestandsglas kan også anvendes på beholdere, som står under henholdsvis tryk eller vacuum.

Oliestandsglas type GN743.7 og GN743.8 har et kegleformet ydergevind. Når tætnet, vil det kegleformede ydergevind ”R” låses med det modsvarende indvendige gevind ”Rp”. Eftersom det er normalt at anvende alternativ tætning (hamp eller Teflon tape) er det ydre gevind gjort nopret til sikring mod, at tætningsmidlet skrider under montering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078