23948sdkhjf

Randers Tandhjulsfabrik bliver strategisk leverandør til Danfoss Bauer

Fabrikken i Randers kan regne med en indtægt på 15-20 mio. kr. i det første år som strategisk leverandør til den tyske motorfabrik Danfoss Bauer.
Den tyske koncern kommer dermed i selskab med andre anerkendte mærker som Bombardier, Atlas Copco, FLSmidth, SKF, Rolls Royce og MAN, som Randers Tandhjulsfabrik også er strategiske leverandører til, men for den randrusianske virksomheden er det alligevel en fjer af dimensioner, man har fået i hatten med det nye samarbejde. Allerede første år skal man levere 7.000 tandhjul til tyskerne, og på længere sigt kan Danfoss Bauer blive Randers Tandhjulsfabriks største enkeltkunde. Det skriver Børsen.

- Vi er stolte over, at Danfoss har fundet os kvalificeret til at blive en strategisk leverandør. Jeg ser det som et bevis på, hvilke store muligheder der er i EU-samarbejdet og hele globaliseringen, hvis man som virksomhed tør taget skridtet fuldt ud og foretage de nødvendige investeringer i ny teknologi, forklarer administrerende direktør hos Randers Tandhjulsfabrik, Søren Fischer, til Børsen.

Det er blandt andet store investeringer i nye maskiner og robotteknologi, der har skubbet Randers Tandhjulsfabrik gennem den krævende udvælgelsesproces.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109