23948sdkhjf

Endelig plus hos Varo

En række skuffende regnskaber hører nu fortiden til hos underleverandøren Varo. I 2006/2007-regnskabet kom der endelig sorte tal på bundlinjen.
Dermed ser østjyske Varo ud til atter at have fået skuden på ret køl efter et par magre år med underskud i millionklassen. 2006/2007 bød på et overskud før skat på 2,8 mio. kr., hvilket er klart bedre end det minus på 4 mio. kr., virksomheden havde året før. Omsætningen voksede med flotte 19 % til 94 mio. kr. Det skriver Børsen.

Kun et enkelt af Varos datterselskaber skiller sig ud, nemlig Varo Process Equipment, der endte med et underskud på 1,3 mio. kr., hvilket betegnes som særdeles utilfredsstillende. Til gengæld var der stærke plusser i Varo Specialmaskiner og Campen Machinery med henholdsvis 2,2 mio. kr. og 2,7 mio. kr.

- Men både koncernen og moderselskabets resultat er tilfredsstillende og afspejler, at en række markante tiltag over de seneste år har givet den forventede forbedring af driften i både moderselskabet og delvist i datterselskaber, skriver virksomheden ifølge Børsen i årsregnskabet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141