23948sdkhjf

Opkøb har fordoblet omsætningen hos Jorgensen Engineering

For godt et år siden overtog Odense-virksomheden Jorgensen Engineering nordjyske Brüel International – et opkøb der har betydet en fordobling af omsætningen og et mindre overskud.
Indtil videre går det stort set efter planen med integrationen af Brüel International, og derfor var det også en tilfreds ledelse, der kunne aflevere Jorgensens årsregnskab. Den samlede omsætning er næsten fordoblet til 240 mio. kr., mens overskuddet er formindsket til 3,5 mio. kr. – blandt andet takket være et minus hos Brüel International på 4 mio. kr. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Ni måneder er ikke ret lang tid, når to store virksomheder lægges sammen. Vi er allerede nået langt med opgaven, som der er afsat yderligere to år til, siger administrerende direktør Jens Nyeng til Fyens Stiftstidende.

Han forventer da også en fordobling af overskuddet i 2007/2008. Specielt moderselskabet Jorgensen Engineering er inde i en positiv stime med øgede markedsandele og en bugnende ordrebog, men også hos Brüel International og andre datterselskaber er ordreindgangen tilfredsstillende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062