23948sdkhjf

Kinesere bestiller 232 Vestas-møller

Vestas har modtaget en ordre på fire projekter til Indre Mongoliet bestående af i alt 232 vindmøller af typen V52-850 kW.
Ordren er modtaget fra China Guangdong Nuclear Wind Power Co. Ltd., som er en del af China Guangdong Nuclear-koncernen. Ordren omfatter levering og idriftsættelse af vindmøllerne, et VestasOnline Business SCADA-system og en toårig vedligeholdelses- og serviceaftale.

- Det glæder os meget, at China Guangdong Nuclear Wind Power Co. Ltd., som er et af de førende selskaber inden for vindenergi i Kina, har valgt Vestas som en af deres største leverandører, og vi ser frem til at samarbejde med dem på disse nye projekter i Indre Mongoliet, siger Thorbjørn N. Rasmussen, administrerende direktør for Vestas Asia Pacific A/S.

Som andre developere inden for kernekraft har China Guangdong Nuclear de seneste år spredt sine aktiviteter fra kernekraft til ligeledes at omfatte rene, sikre og moderne teknologier til produktion af energi så som vindkraft.
Levering af vindmøllerne påbegyndes medio 2008, og møllerne forventes endeligt afleveret ved udgangen af 2009. Alle vindmøller vil blive leveret fra Vestas’ produktionsfaciliteter i Tianjin, Kina.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156