23948sdkhjf

AVN Gruppen inviterer til åbent hus

Det går stærkt hos AVN Gruppen. Faktisk går det så stærkt, at de gerne vil fejre det med et åbent hus arrangement den 16. og 17. januar 2008 i det nybyggede, topmoderne udviklingscenter i Silkeborg. Kom og få opdateret din faglige viden!
Flere af virksomhedens leverandører vil være til stede og holde foredrag om deres produkter, og du har ligeledes mulighed for at stille dem relevante faglige spørgsmål. Du har endvidere mulighed for at lytte til hæsblæsende foredrag af to store personligheder, den tidligere spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, Michael Kristiansen, og racerkøreren Tom Kristensen. Det bliver to spændende dage fulde af aktivitet, men hvor der naturligvis også vil være mulighed for at slappe lidt af, mens der nydes lidt godt til ganen. Tilmeld dig på http://www.avn.dk . AVN Gruppen glæder sig til at se dig!

Og hvem er AVN Gruppen så?
For dig, der ikke kender AVN Gruppen, er det et danskejet familiefirma, der består af hhv. AVN Hydraulik, AVN Automation, AVN Teknik samt AVN Pladeteknik. Tilsammen udgør de næsten 200 dygtige og kompetente medarbejdere, hvoraf mange har været ansat i adskillige år, og de er den væsentligste årsag til, at man med sikkerhed kan sige: we know how – uanset hvilken opgave man bliver stillet over for. Virksomheden har til huse i Brøndby og Silkeborg samt Bangalore i Indien.

AVN Hydraulik – vindmølleafdelingen har spillet en væsentlig rolle som leverandør af hydraulik- og køleløsninger til vindmøllesektoren siden de første vindmøller blev produceret for mere end 25 år siden. AVN designer, udvikler og konstruerer skræddersyede totalløsninger til vindmølleindustrien internationalt, og bruger naturligvis alle nødvendige ressourcer på at opfylde både de nationale og internationale krav til kvalitetssikring på alle arbejdsområder.

AVN Hydraulik – industriafdelingen er specialister i hydrauliske totalløsninger til dansk industri. At udvikle en hydraulisk løsning kræver et team af eksperter, der kan dimensionere hydrauliksystemer af enhver karakter, uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være. AVN’s eksterne konsulenter rådgiver gerne kunderne fra den indledende konstruktionsfase, således kunderne får den bedste løsning. Virksomhedens servicemontører dækker hele Danmark og kan reparere samt servicere såvel AVN systemer som andre fabrikater.

AVN Automation er en handelsvirksomhed, der har specialiseret sig i levering af alle komponenter til automatisering af produktionsmaskiner. De kan levere alt lige fra eltavlekomponenter og PLC udstyr til pneumatik, samt selve robotten. Deres industrirobotter kan leveres med et payload fra 2,5 kg til 800 kg. AVN leverer desuden produkter inden for positionering, håndtering og automatisering samt kvalitetskomponenter som el-aktuatorer og pneumatiske standardkomponenter til den danske industri, og skræddersyr altid styringer tilpasset den enkelte kundes behov.

AVN Teknik er blandt de førende værktøjsleverandører til det danske professionelle marked inden for industri og autobranche. De repræsenterer en bred vifte af internationalt anerkendte producenter af slibende og skærende værktøj, håndværktøj, værktøjsvogne, spåntagende værktøj, el- og trykluftværktøj, skrueautomater samt et stort befæstigelsesprogram inden for nitter, nuts m.m. Flere af agenturerne har virksomheden haft i mere end 50 år, hvilket giver et bredt knowhow omkring produkterne.

AVN Pladeteknik er eksklusivrepræsentant i Danmark for TRUMPF GmbH + Co., som er verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner. De markedsfører TRUMPFs program inden for stationære pladebearbejdningsmaskiner og industrielle lasere, som omfatter stansemaskiner, laserskæremaskiner, kombinerede stanse- og laserskæremaskiner, lasersvejseudstyr samt kantpresser, både manuelle og automatiserede. Til maskinerne tilbydes endvidere et komplet automatisk lagersystem for råvarelager samt færdigt emnelager. AVN er landsdækkende med næsten 20 veluddannede serviceteknikere, der har topmoderne udrustede servicebiler.

Læs mere på www.avn.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125