23948sdkhjf

Sjællandsk smedevirksomhed satser yderligere i Kina

Etablering af produktion i Kina har været så stor en succes for smedevirksomheden Barker Jørgensen, at man nu satser yderligere på det asiatiske marked.
Barker Jørgensens industrielle ventilatorer til kraftvarmeværker, skibsindustrien og køleindustrien er nu så efterspurgte, at der sættes ekstra fart på virksomhedens internationaliseringsplaner. Specielt i Asien er de danske produkter eftertragtede, og netop derfor er det med udgangspunkt i virksomhedens faciliteter i Ningbo, at udvidelserne sker. Det skriver Erhvervsbladet.

- Kapaciteten i Danmark passer fint til at dække væksten i efterspørgslen herhjemme og i Europa. Så det er helt naturligt, som led i en internationalisering at etablere en produktion i Kina, der kan dække efterspørgslen på det asiatiske marked, siger ejerleder i Barker Jørgensen, Thomas Egelund, til Erhvervsbladet.

Det er blandt andet de store værfter i Asien, der er aftagere af de danske ventilationsløsninger. Indtil videre har Barker Jørgensen investeret 12 mio. kr. i den kinesiske fabrik, der har 30 medarbejdere.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109