23948sdkhjf

Hver anden olieplatform har sikkerhedsproblemer

Skal man tro fagforeningen 3F, så står det grelt til med sikkerheden på olieplatformene i Nordsøen. En undersøgelse viser, at halvdelen af de britiske olieplatforme ikke lever op til sikkerhedskravene.
I december lukkede det britiske arbejdstilsyn en af Mærsks platforme i Nordsøen, og nye opgørelser viser, at det langt fra er den eneste problemfyldte platform. Ifølge Nyhedsbrevet 3F konkluderer det britiske arbejdstilsyn Health & Safety Executive, at der er problemer på halvdelen af de 100 platforme, man har kontrolleret gennem de seneste tre år.

- For at forhindre større ulykker, er det vitalt, at selskaberne får mere effektive sikkerhedssystemer, der kan sikre, at installationer og udstyr er i ordentlig stand, udtalte Ian Whewell, formand for tilsynets off shore-afdeling under en høring i november ifølge avisen Upstream.

Det britiske arbejdstilsyn beskylder olieselskaberne for ikke at bruge penge nok på sikkerheden i den britiske del af Nordsøen. Ifølge branchen selv har man brugt 30 mio. kr. på vedligeholdelse og sikkerhed på de 400 installationer i den britiske del af Nordsøen i de seneste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078