23948sdkhjf

Stor amerikansk ordre til Vestas

Vestas har modtaget en ordre på 33 stk. V90-3,0 MW-vindmøller i USA. Vestas skal levere og idriftsætte møllerne, som skal leveres til Central Plains Wind Farm, et 99 MW stort vindprojekt i Wichita-amtet mellem Leoti and Scott City i den vestlige del af Kansas.
RES Americas, Inc., en førende developer af vindprojekter og et datterselskab af Renewable Energy Systems Ltd i Storbritannien, har afgivet ordren på de 33 vindmøller og står for udvikling og etablering af Central Plains Wind Farm-projektet. Selskabet har p.t. mere end 1.000 MW vindkapacitet under udvikling i Nordamerika. Vindkraftværket vil blive ejet og drevet af Kansas’ største elselskab Westar Energy, Inc., og indgår i Westars vindenergiprogram, som vil blive det største af sin slags i Kansas til dato.

- Kansas har tydeligt vist, at staten bakker op om vindkraft som en ren, pålidelig og lokal form for el-produktion. Vi har meget positive forventninger til fremtiden for vindkraft i Kansas, og det er en stor glæde for os at samarbejde med RES Americas og Westar Energy og således tage del i udviklingen af statens vindressourcer, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S.

Ordren omfatter ligeledes en femårig service- og vedligeholdelseskontrakt. Levering og idriftsættelse af de 33 vindmøller forventes at ske i andet halvår 2008.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14