23948sdkhjf

Virksomheder kan spare millioner ved at udskifte fyringsanlæg

Masser af forældede fyringsanlæg lever videre hos danske industrivirksomheder, men der er masser af penge at spare ved at skifte til nyt.
Et kvalificeret gæt er, at der findes over 20.000 store olie- og gasfyringsanlæg, som er over 25 år gamle – heraf er de 7-10.000 varmluftaggregater.

I de fleste tilfælde vil ejerne kunne spare 20–30 % på varmeudgifterne, hvis der investeres i et nyt opvarmningsaggregat.

Hos RoboTherm a/s i Skive bliver der produceret mange varmluftaggregater til erstatning af gamle udtjente anlæg, som typisk er 20–30 år gamle, og virksomheden samarbejder med energikonsulenterne og VVS branchen gennem VVS grossisterne og VVS installatører i hele Danmark om den store udskiftningsopgave.

- Langt de fleste kunder får deres investering betalt på under fem år, hvilket må siges at være en god økonomisk investering og godt for miljøet, skriver virksomheden i en meddelelse.

For at få flere til at gennemføre tiltag på de store besparelser og på at fremskynde deres investeringer har RoboTherm a/s og deres VVS partnere indført et kontant tilskud til de kunder, der vælger at udskifte deres gamle varmluftaggregat inden den 31. januar 2008. Tilskuddets størrelse er afhængigt af størrelsen på varmluftaggregatet, som udskiftes.

Kilde: RoboTherm - http://www.robo-therm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126