23948sdkhjf

Amerikansk ordre til Vestas

Vestas har modtaget en ordre på 55 stk. V82-1,65 MW-vindmøller i USA. Møllerne skal leveres til første fase af Notrees Windpower-projektet i amterne Ector og Winkler i Texas.
Ordren er afgivet af Duke Energy, et førende energiselskab med fokus på distribution af elektricitet og gas og andre serviceydelser inden for energi i Nord- og Sydamerika. Duke Energy har mere end 1.000 MW vindprojekter under udvikling i det vestlige og sydvestlige USA, herunder i staterne Texas og Wyoming. Notrees Windpower-projektet udvikles og vil blive ejet og drevet af Duke Energy.

Vestas skal levere og idriftsætte de 55 vindmøller og levere service og vedligeholdelse i tre år. Levering af møllerne forventes at ske i anden halvdel af 2008, og idriftsættelse forventes at ske i slutningen af 2008.

- Vi er yderst tilfredse med Duke Energy’s ordre, som øger antallet af projekter i Texas, som Vestas har leveret vindmøller til. Texas er p.t. den stat i USA, der har den største installerede vindkapacitet, og Texas er et tydeligt eksempel på, at vindkraft ikke kun bringer ren og vedvarende energi, men også øget økonomisk aktivitet og lokale arbejdspladser til en stat eller et samfund, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171