23948sdkhjf

Dobbelt op hos Vestjysk Hydraulik

[i]Forventninger om kraftig eksportvækst får Vestjysk Hydraulik til at melde ud om forventninger om at vokse sig dobbelt så store.[/i]
En af Europas førende virksomheder indenfor service og reparation af hydraulikpunper og –motorer, Vestjysk Hydraulik, forventer kraftig vækst i eksporten i de kommende to år.Udsigten får Vestjysk Hydraulik A/S i Esbjerg til at forvente en fordobling af den nuværende omsætning på ca. 30 mio. kroner på bare et par år. I samme periode ventes staben øget med 10 ansatte. Det skriver ErhvervsBadet onsdag.

Det er især meldinger fra samarbejdspartneren siden etableringen i 1988, den tyske hydraulikgigant, Bosch-Rexroth Mobil, om kraftig vækst på serviceområdet og en række ordrer til koncernens datterselskaber over hele verden i de kommende år nærer optimismen.
Samtidig er virksomheden meget udviklingsorienteret.

- Vi vil også i de næste fem år være inde i en udviklingsperiode, hvor vi fokuserer meget på styring. Vi har allerede investeret i et nyt IT-system, og vi skal til at indføre et ISO-kvalitetsstyringssystem, siger Jan Petersen, der er ejer og stifter af Vestjysk Hydraulik til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094