23948sdkhjf

Vestas får canadisk kæmpeordre

Vestas har modtaget en ordre på 48 stk. V90-3,0 MW-vindmøller til det 144 MW store Dokie Ridge-projekt.
Ordren er afgivet af EarthFirst Canada Inc., og møllerne vil blive opstillet i den nordøstlige del af den canadiske provins British Columbia, nærmere bestemt på Dokie Ridge ved foden af Rocky Mountains i Peace River-regionen. Vestas skal levere og idriftsætte vindmøllerne. Levering begynder i første halvdel af 2008, og møllerne forventes at blive idriftsat i 2009.

EarthFirst Canada Inc. er et børsnoteret canadisk selskab. Selskabet er resultatet en konsolidering af Creststreet’s og Earth First Energy’s management-ekspertise og udviklingsaktiver inden for vindkraftprojekter. Creststreet har gennem mange år være kunde hos Vestas i Canada, og Earth First Energy er en førende British Columbia-baseret developer af vindkraftprojekter.

EarthFirst Canada driver i forvejen 82 stk. V80-1,8 MW-møller for en række vindporteføljer under Creststreet’s management. Dokie Ridge-projektet forventes at blive det første vindkraftprojekt i British Columbia, som har opstillet et mål om, at 90 % af provinsens el-produktion skal komme fra rene eller vedvarende energikilder.

- Dokie Ridge-projektet vil blive det største V90-3,0 MW-projekt i Canada til dato og afspejler landets stigende investering i vindkraft. I 2006 blev Canadas akkumulerede installerede kapacitet mere end fordoblet. Det er glædeligt, at vores langvarige samarbejde med Creststreet føres videre til EarthFirst Canada Inc., og at V90-3,0 MW-møllerne vil stå klar inden De Olympiske- og De Paralympiske Vinterlege i Vancouver i 2010 og bidrage til at maksimere brugen af ren, vedvarende energi, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S.

Kilde: Vestas - http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157