23948sdkhjf

Sanistål sparer trecifret millionbeløb med nyt centrallager

Når virksomhedens nye centrallager i Sønderjylland er færdigt, regner Saniståls direktør med at kunne reducere logistikomkostningerne med en tredjedel.
Ifølge Nordjyske Stiftstidende venter der en årlig besparelse på 150 mio. kr. til Sanistål, når virksomhedens to nye centrallagre står færdig i 2008. Virksomhedens aktiviteter inden for stål vil blive samlet på et lager i Taulov på 44.000 kvadratmeter, og de resterende aktiviteter vil blive samlet på 55.000 kvadratmeter i Billund.

- Ved hjælp af en investering på cirka 350 millioner kroner reducerer vi rundt regnet omkostningerne til logistik med en tredjedel, siger Ole Graversen, direktør i Sanistål, til Nordjyske Stiftstidende.

De to store lagre afløser 24 mindre lagre rundt om i landet. Centraliseringen betyder, at 200 medarbejdere kan spares væk i virksomhedens logistikafdeling. Samtidig med centraliseringen har Sanistål nemlig investeret i omfattende it-systemer, der skal være med til at effektivisere lagerdriften. I alt kommer de to nye lagre til at koste 350 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095