23948sdkhjf

Semco udvider

Semcos funktionærer skal have mere plads, og virksomheden vil etablere et nyt uddannelsescenter. Derfor har man lejet de bygninger, der hidtil har huset Maritimt Uddannelsescenter Vest.
I alt har Semco sat sig på 5.600 kvadratmeter i det gamle uddannelsescenter, og i tillæg til dette er man selv i gang med at udvide sin egen administrationsbygning med 1.000 kvadratmeter. Det nye lejemål i det gamle Maritimt Uddannelsescenter Vest skal dels huse en del af Semcos funktionærer og dels lægge lokaler til en ny satsning på uddannelsesområdet. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi etablerer Semco Academy fra begyndelsen af 2008, og her vil vi gennemføre et efteruddannelsesforløb for samtlige 1.600 medarbejdere, som er tilpasset de enkelte medarbejderes funktion. Desuden vil vi tilbyde kurser for både egne medarbejdere og eksterne kunder, hovedsageligt offshorevirksomheder i området, forklarer direktør i Semco Jan E. Hansen til Erhvervsbladet.

Afdelingens samlede navn bliver Semco Institute, og satsningen på uddannelse skal blandt andet ses i sammenhæng med de problemer, der er med at skaffe tilstrækkeligt med kvalificeret arbejdskraft til offshore-sektoren.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125