23948sdkhjf

Canadisk ordre til FLSmidth

FLSmidth har indgået en række kontrakter til en samlet værdi af ca. 65 mio. dollars (ca. 330 mio. kr.) med den canadiske virksomhed Goldcorp
Den danske koncern skal levere knuse- og formalingsudstyr samt flotationsceller til produktion af sølv, guld og zink på Peñasquito-mineralanlægget i den mexikanske delstat Zacatecas. Udstyret som FLSmidth Minerals skal levere, omfatter blandt andet en rundknuser, to gearløse semi-autogenmøller, fire kuglemøller med dobbeltdrev og 33 flotationsceller.

De rundknusere og møller, der skal leveres til Peñasquito, er blandt de største, der findes i verden i dag. Sammen vil de to linier kunne bearbejde 130.000 tons malm om dagen, hvilket gør anlægget til den største installation nogensinde samlet på ét sted.

- Disse ordrer viser styrken ved det nye FLSmidth Minerals og understreger den vellykkede integration af Dorr-Oliver Eimco, idet ordrerne forener kerneteknologier fra både FLSmidth Minerals og Dorr-Oliver Eimco, siger administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094