23948sdkhjf

Rådgivende ingeniører flirter med Dansk Industri

Foreningen af Rådgivende Ingeniører kan være på vej til en fusion med storebroderen Dansk Industri.
FRI er en ombejlet organisation, der har modtaget fusionstilbud fra flere sider, men nu har man besluttet sig for at gå i forhandling med Dansk Industri. Det skriver Ingeniøren.

- FRI’s medlemmer har et stort interessefællesskab med Dansk Industris medlemmer. Det gælder på mange erhvervspolitiske områder såsom infrastruktur, mangel på arbejdskraft, reduktion af skat på arbejdsindkomst samt Danmarks klima- og energipolitik. Samtidig har Dansk Industri markeret sig flot i forhold til at øge fokus på den mangel, der er på ingeniører i Danmark, siger Søren Holm Johansen, bestyrelsesformand i FRI, til Ingeniøren.

Han peger på, at tidspunktet for en fusion er modent nu, dels fordi de små organisationer får sværere og sværere ved at få deres budskab igennem, og dels fordi FRI, der har 350 medlemsvirksomheder, for øjeblikket er en særdeles attraktiv organisation takket være de gode økonomiske konjunkturer i Danmark.

Om frieriet vil blive gengældt fra Dansk Industri, vides endnu ikke. Organisationen kan først tage stilling til dette på generalforsamlingen i marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078