23948sdkhjf

DS SM investerer millioner i ny fabrik

Leverancerne til offshore-industrien går så godt, at DS SM nu investerer et trecifret millionbeløb i en ny fabrik til overfladebehandling af vindmølletårne.
Ifølge Erhvervsbladet er der for alvor kommet gang i produktionen hos den sønderjyske metalfabrik DS SM. Mens fabrikken tidligere sled i det for at få økonomien til at hænge sammen, er man nu næsten fuldt booket op frem til 2009, og specielt leverancer til offshore-industrien har vist sig at være lidt af en guldgrube. Det har fået fabrikkens ledelse til at satse offensivt og investere adskillige millioner i en ny fabrik til overfladebehandling af vindmølletårne.

- Vi er overbeviste om, at vindmølleindustrien er kommet for at blive, og at der i de næste ti år vil være et interessant marked i Europa, især når der kommer gang i offshoreparkerne. Vi ligger godt placeret nær den tyske grænse og kun otte km fra Aabenraa Havn, udtaler administrerende direktør Claus Bo Jørgensen til Erhvervsbladet.

Den nye fabrik skal opføres på et 19 hektar stort areal i Hjordkær. Fabrikken bliver 325 meter lang, og i samme ombæring vil man udvide den nuværende kapacitet med 70 %. Fabrikken ventes at være køreklar i 2009, og det vil give 125 ekstra arbejdspladser i det sønderjyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11