23948sdkhjf

Ny kompakt magnetisk flange encoder

Fra Eltra i Italien introducerer Carlo Gavazzi Handel A/S i Hadsten nu en nyudviklet magnetisk flange encoder, type EGM til el-motorer.
Encoderen er designet, så den nemt og simpelt kan monteres imellem motoren og maskinflangen.

Integreringen af encoderen i drivsystemer er nu utrolig let, uanset om den skal anvendes til hastighedsmåling, positionskontrol eller synkronisering, og uanset om det er i nye eller eksisterende installationer.

Med et pulstal på op til 16.384 er EGM den encoder i sin kategori med den højeste opløsning på markedet.

Desuden passer EGM til langt de fleste IEC flangemotorer i størrelser mellem 56 og 90 og med akseldiametre op til 35 mm. Det kompakte design (EGM er kun 12 mm tyk) gør monteringen let, og der kræves ingen mekaniske ændringer for montagen.

EGM er baseret på Hall-princippet. Sammenlignet med optiske encodere, resolvere og præcisionspotentiometre indeholder EGM ingen bevægelige dele så som aksler, lejer, kodediske
eller kontaktringe. Dette faktum tillader rotationshastigheder på op til 8.000 rpm, og EGM er samtidig
en totalt forseglet enhed, hvilket giver en tæthedsklasse på IP 68. Ikke desto mindre eliminerer dette kontaktløse princip alt friktion og nedslidning.

Det store temperaturområde (-40/+85oC) og den store chock- og vibrationsmodstand repræsenterer en utrolig robust løsning passende til mange applikationer som fx DC motorer, kompressorer, pumpemotorer osv.

Produktet forhandles af Carlo Gavazzi Handel A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094