23948sdkhjf

Ribe Maskinfabrik åbner fabrik i Kina

[i]Ribe Maskinfabrik kommer nu med en aktuel kinesisk nyhed. Firmaet åbner en fabrik i Kina. Oplysningerne kommer samtidig med et dansk erhvervsfremstød i Kina, anført af Anders Fogh Rasmussen.[/i]
Åbningen af fabrikken sker i den store by Ningab med seks millioner indbyggere, 20 minutters flyvning fra Shanghai.

Administrerende direktør Ole Jørgensen, Ribe Maskinfabrik, oplyser, at der investeres seks millioner kroner i Kina-projektet.

- Siden vi deltog i et eksportfremstød sidste år har vi internt vurderet det kinesiske marked nøje, og resultatet er blevet, at vi etablerer os, siger Ole Jørgensen til Jyske Vestkysten og oplyser, at det er gået forbavsende let at fåalle nødvendige tilladelser i hus.

Ribe Maskinfabrik åbner i efteråret sin nye fabrik i Kina.Han regner ikke med, at etableringen i Kina, der forventes afsluttet i efteråret, vil gå ud over beskæftigelsen på fabrikken i Ribe. I første omgang vil der blive en halv snes medarbejdere i Kina.

- Vi er omkring 105 medarbejdere i koncernen, heraf 90 i Danmark. Resten er beskæftiget med de aktiviteter, vi har i udlandet, fastslår Ole Jørgensen overfor Jyske Vestkysten.

Ribe Maskinfabrik er en alsidig jernindustriel virksomhed. Firmaet er underleverandør inden for spåntagende bearbejdning, skæring af plader, svejste konstruktioner og fremstilling af specialbolte.

På fabrikken i Kina vil Ribe Maskinfabrik via datterselskabet Rimadan have en egenproduktion af for eksempel specialbolte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063