23948sdkhjf

Stålindustri jager markedsandele

Gennem hård konkurrence på prisen har Aalborg Industries godt fyldt op i ordrebogen.
Trods benhård international konkurrence venter kedelproducenten Aalborg Industries at kunne fastholde beskæftigelsen ved hovedkvarteret i Aalborg, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Modsat de fleste andre i sværindustrien vælger den nordjyske virksomhed at gå i offensiven. Der sættes hårdt mod hårdt, og ved at slå konkurrenterne på prisen regner direktør Freddy Frandsen med at kunne erobrere nye markedsandele. Hvilket er ganske optimistisk for et firma, der allerede i dag leverer over halvdelen af verdens skibskedler.

- Indtil nu har strategien betydet, at vores ordrebeholdning ved starten af 2004 er større end for et år siden. I kroner og øre er de enkelte ordrer ikke det samme værd, men vi satser på at forbedre indtjeningen på den større ordremængde, så vi i sidste ende står med et bedre resultat, forklarer Freddy Frandsen.

Han er så overbevist om strategiens succes, at han kan love stabil beskæftigelse frem til sommer. Og det betyder blandt andet, at de 250 timelønnede - fortrinsvis smede og maskinarbejdere - i produktionen i Aalborg ikke umiddelbart behøver frygte nedskæringer, skriver Nordjyske Stiftstidende

I alt har den nordjyske koncern omkring 1400 ansatte verden over, heraf 440 ved hovedkvarteret i Aalborg. Datterselskabet i Qingdao i Kina er næststørst med over 350 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08