23948sdkhjf

Dansk Ingeniørservice vil vokse på Sjælland

I løbet af de næste to-tre år vil Hasselager-virksomheden Dansk Ingeniørservice tredoble antallet af medarbejdere på Sjælland.
Dansk Ingeniørservice vil tættere på de sjællandske kunder, og derfor skal der udvides betragteligt i virksomhedens afdeling i Lyngby. I alt forventer medstifter Michael Gadeberg, at antallet af medarbejdere i Lyngby vil vokse fra de nuværende 10 til 30 i løbet af to-tre år. Det skriver Erhvervsbladet.

- Det er ikke noget mål i sig selv, at vi skal have en bestemt størrelse. Derimod udvikler vi os for at kunne imødekomme vores kunders ønsker. Det er vigtigt for os at være tæt på kunderne, og vi vil gerne være vores kunders foretrukne leverandør på alle ingeniørydelser, udtaler han til Erhvervsbladet.

Udover væksten på Sjælland har virksomheden også planer om at udvide med afdelinger i udlandet, ligesom man netop har udvidet ejerkredsen, så den udover de oprindelige ejere, Michael Gadeberg og Søren Bunk, tæller Søren Rudfred, der tidligere har været divisionsdirektør hos Carl Bro.

Dansk Ingeniørservice leverer rådgivning til store danske virksomheder som Vestas, Danfoss, Terma og Arla.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172