23948sdkhjf

Djurs Smede Service på vej mod rekordresultat

Alt tyder på, at Djurs Smede Service kommer ud af 2007 med rekordomsætning. En nyetablering af et entrepriseselskab skal være med til at sikre, at succesen fortsætter.
Mundvigene peger kraftigt opad hos Djurs Smede Service. Indtil videre er året forløbet formidabelt, og med de ordrer, man allerede har lavet aftaler om, forventer ledelsen, at omsætningen i 2007 kommer til at stige med 8 mio. kr. i forhold til sidste år. I alt regner daglig leder Klaus Jensen med, at årsomsætningen ender på 32-33 mio. kr.

Også på kundesiden har den seneste tid budt på succesoplevelser, og en de faste kunder, Arla Foods, har netop forlænget sin kontrakt med Djurs Smede Service.

- Vi har lige genforhandlet vores treårige kontrakt med Arla Foods på servicering og vedligehold. Kontrakten er forhandlet med deres globale indkøbsafdeling og gælder på samtlige af deres driftssteder. Nyt i kontrakten i år er, at der er blevet tilføjet, at Djurs Smede Service skal spørges på konkrete udliciteringer og tilbudsarbejde, forklarer Klaus Jensen. I dag er virksomheden kategoriseret som Preferred Supplier hos Arla.

Også på en anden front har Djurs Smede Service satset offensivt. 6. september oprettede man selskabet ”Djurs Entreprise ApS” med det formål at tilbyde tilbudsarbejde og totalentrepriser inden for industrien.

- Formålet er, at vi vil have større totalentrepriser. Vi vil ind og være en del af de større og mere risikobetonede projekter. Indtil videre har vi dog kun haft et enkelt job til ca. 1 mio. kr., men det gik til gengæld rigtig godt, konstaterer Klaus Jensen om det nyoprettede selskab.

Djurs Smede Service er et smedefirma som, udlejer certifikatsvejsere, smede og montører til opgaver inden for blandt andet tynd- og tykvæggede rustfri rør, alle dimensioner stålrør, offshore-arbejde, svejsning af store stålkonstruktioner, montering af diverse rørinstallationer, montering af vindmøller samt generelle smedeopgaver.

Se Djurs Smede Services profil på Metal Supply.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093