23948sdkhjf

Fly-kontrakter snart på plads

Lochheed Martin lover skeptiske danske underleverandører en løsning inden sommer.
Den amerikanske flyproducent Lockheed Martin vil kæmpe hårdt for at sikre snarlige danske kontrakter til verdens hidtil største og dyreste våbensystem, jagerflyet F-35 Joint Strike Fighter, JSF. Det siger Lockheed Martins F-35 programansvarlige for Danmark, Holland og Norge, Dana Pierce, til dagbladet Børsen.

Joint Strike Fighter fra Lockheed Martin, som efter planen skal produceres med bl. a. danske underleverancer.Lockheeds reaktion kommer, efter at Systematic Software Engineering, der er blandt de danske virksomheder, som har betalt millionbeløb for at deltage i projektet, i går meddelte, at den overvejer at trække sig ud, fordi det endnu ikke har modtaget nogen kontrakter.

Dana Pierce siger, at han i slutningen af januar vil tage til Danmark sammen med repræsentanter fra det amerikanske udenrigsministerium for at forsøge at få godkendelserne på plads, og tror på at der vil kunne findes en løsning inden sommeren, der af Systematic er blevet sat som en deadline for fortsat deltagelse i projektet.

Han forventer at to kontrakter med Terma, om produktion af pyloner og gunpods, vil kunne underskrives inden udgangen af marts, og siger at en yderligere kontrakt også er ved at være på plads

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082