23948sdkhjf

AB Inventech udvider

En markant fremgang i aktiviteterne hos AB Inventech får nu virksomheden til at opruste organisatorisk og udvide for anden gang på få år.
2007 har været et meget positivt år for AB Inventech. En markant styrkelse af organisationen gennem hele 2007 gør, at man kan se frem til en stigning i aktiviteterne på hele 30 % fordelt over hele året. Afsætningen af specialmaskiner er stærkt stigende, ikke mindst på baggrund af det meget høje aktivitetsniveau i vindmøllebranchen og i den øvrige industri generelt.

Yderligere har den stadigt stigende afsætning, AB Inventech har oplevet gennem hele året, betydet, at man i efteråret 2007 har igangsat endnu en udvidelse af produktionsfaciliteterne, nemlig opførelsen af en ny stålafdeling på næsten 1.000 kvadratmeter.

For at imødekomme den positive udvikling, de stadigt stigende krav til projektstyring og service, har AB Inventech styrket sin organisation kraftigt. Udvidelsen af organisationen er en naturlig følge af den unikke projektstyring, som virksomheden iværksatte ultimo 2006, som er blevet særdeles positivt modtaget af kunderne.

Kilde: AB Inventech - http://www.ab-inventech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078