23948sdkhjf

Ny opfindelse skal fordoble nordjysk maskinfabrik

En ny maskine, der kan fjerne fremmedlegemer i kasserede dæk, ventes at blive det helt store hit for ARP Scandinavia i Brovst.
Kunderne blev præsenteret for den nye maskine på HI Industri i Herning samt en messe i Birmingham, og her oplevede man så stor interesse for den nye maskine, at den nu sættes i produktion. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Når mekanikere skifter dæk, sker det, at de glemmer skruer og forskelligt værktøj i de gamle dæk. Det sker også, at der kommer sten og andet med, når maskiner læsser dækkene. Det er et stort arbejde at pille disse ting ud manuelt, men det er nødvendigt, for ellers ødelægger de knivene i maskinerne, der skal findele dækkene, forklarer sælger Erik Husted til Nordjyske Stiftstidende.

Han er ikke i tvivl om, at den nye maskine bliver lidt af et gennembrud for den nordjyske maskinfabrik. I løbet af det næste år regner han med, at fabrikken i Brovst kan fordoble medarbejderstaben fra 10 til 20, og desuden barsler man allerede nu med udvidelser af fabriksarealet på yderligere 300 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078