23948sdkhjf

Danfoss hædret af Børsen

Torsdag uddelte Børsen en række priser med det formål at hædre de bedste regnskaber blandt danske virksomheder. Danfoss løb med den mest fornemme af priserne.
Hos Danfoss i Nordborg kan man prale af at have lavet Danmarks bedste regnskab. Ikke målt på hverken overskud eller omsætning, men på investorinformation. Og det selv om Danfoss ikke er børsnoteret, og dermed ikke er underlagt de samme regler for videreformidling af information som andre selskaber. Det skriver Børsen fredag.

- Vi er stolte af at rapportere på et lige så højt niveau som de børsnoterede selskaber og helt frivilligt underkaste os de samme standarder. Meget af det skyldes, at vores størrelse som virksomhed herhjemme forpligter til at have en særlig orden i eget hus. Og det nyder vi selv meget godt af, idet en fokuseret årsrapportering faktisk styrker administrationen internt betragteligt, udtalte kommunikationsdirektør hos Danfoss, Ole Daugbjerg.

Med i prisuddelingen var 54 andre virksomheder, og der blev også uddelt hæder til virksomheder som Novo Nordisk, Carlsberg og Danske Bank. Dommerkomiteen bestod af et bredt spektrum af erhvervslivets interessenter og professionelle inden for regnskabsrapportering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141