23948sdkhjf

Prisstigninger på råvarer koster hos FJ Industries

På trods af en kraftig stigning i omsætningen er bundlinjen ikke fulgt med hos FJ Industries. Stigende råvarepriser og stigende konkurrence har kostet.
I alt endte IJ Industries med en omsætning på 661,5 mio. kr. i regnskabsåret 2006/2007, hvilket er en kraftig forbedring fra året før, hvor man endte på 540,9 mio. kr. Resultatet af den primære drift endte på 30,5 mio. kr., hvilket også er en fremgang i forhold til 26,8 mio. kr. året før.

- Året har været præget af betydelige omkostningsstigninger, specielt på råvarer, transport og energi, skriver virksomheden i årsrapporten og afslører også, at man ser prisudviklingen på råvarer som et risikomoment i fremtiden.

- Anvendelse af råvarer medfører, grundet væsentlige prisudvikling på zink og stålmarkedet, en særlig risiko, idet prisstigninger kun i relativt begrænset omfang kan indregnes i prisen på de færdige produkter. Da produktionen er relativ løntung, opleves der et stigende prispres fra lavtlønsområderne, står der videre i årsrapporten.

Kilde: FJ Industries - http://www.fji.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131