23948sdkhjf

Stærk vækst hos ElitePlast

Gennem strategiske opkøb af konkurrenter er ElitePlast-Hammar Display i Farum ekspanderet igennem de seneste år. Også i fremtiden venter man kraftig vækst.
Med en bruttofortjeneste på 23 mio. kr. i seneste regnskabsår er der god grund til jubel hos ElitePlast-Hammar Display i Farum. Dermed har virksomheden nemlig fortsat den fremragende stime, man har været inde i igennem de seneste år. Det skriver Erhvervsbladet.

- I 2006 kom vi ud med et plus på 1,6 mio. kr. før skat, og det forventes at blive 25 % bedre i år. Siden vi overtog ElitePlast har vi afskrevet virksomhedskøbet og maskiner over fem år, og det har påvirket regnskabets bundlinje. I de kommende år kan vi lave en omsætning, der er 30 % større uden at øge vores omkostninger væsentligt, udtaler ejer Lars Rasmussen til Erhvervsbladet.

Virksomheden fremstiller dels display i metal, plast og akryl til fx reklamebrug, men også større emner til industrien som fx plastafskærmninger til maskiner. Virksomheden er udsprunget af den lille virksomhed Hammar Display, der gennem årene har opkøbt flere konkurrenter. I 2001 blev virksomheden ElitePlast indlemmet i virksomheden, og samme år opkøbte man Dragør Display.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.877