23948sdkhjf

Danfoss overtager tysk virksomhed

Danfoss har indgået aftale om at overtage salg, marketing og teknisk support fra DMS Wasser-Wärmetechnik GmbH, der har base i Hamborg.
Virksomheden har 20 års erfaring med at udvikle, producere og markedsføre løsninger til varmt brugsvand med integreret termisk desinfektion og forebyggelse af legionella. DMS har 27 ansatte og omsatte i 2006 for 10 mio. euro, hovedsageligt på det tyske marked, men med en mindre eksport til især Østrig, Italien og Schweiz. DMS’ nuværende produktion i Wiesbaden samt Tatabanja i Ungarn omfattes ikke af aftalen, men vil fortsætte som leverandør til forretningen.

- Med denne aftale styrker vi vores i forvejen meget fremgangsrige forretning inden for færdige varmtvandsløsninger. Vores ambition er at indtage en klar førerposition inden for dette felt, og i den forbindelse er det vigtigt at være med i forreste linje, der hvor markedet udvikler sig som fx inden for legionellabekæmpelse, siger Danfoss’ Vice CEO Niels B. Christiansen.

Stigende fokus på sundhed
DMS vil blive integreret ind i Danfoss’ fjernvarme forretningsenhed. Under navnet Legiokill markedsfører DMS en serie af løsninger til legionellabekæmpelse i varmt brugsvand. Løsningerne sælges især til større beboelsesejendomme, institutioner og hospitaler. Danfoss markedsfører i forvejen et lignende produktprogram under navnet Thermoclean, og interessen er p.t. stærkt stigende i især de tysktalende lande.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11