23948sdkhjf

Danfoss Solutions køber britisk miljøfirma

Danfoss Solutions A/S køber aktiverne til det britiske firma Enviros Consulting’s energi-ledelsessystem. Købet understøtter Danfoss Solutions’ EnSave energibesparelsesprogrammer.
I går købte Danfoss Solutions A/S samtlige aktiver og rettigheder til energiledelsessystemet Montage, som var udviklet og ejet af Enviros Consulting Ltd. (ECL) i Storbritannien. Danfoss Solutions betragter Montage som en nøglekomponent i dets EnSave energibesparelseskoncept, som overvåger og reducerer energiforbruget. Den web-baserede V8-platform, der blev frigivet for nylig, anses for at være det mest avancerede inden for computerbaserede energiledelsessystemer og sætter dermed nye standarder for markedet.

Købet styrker Danfoss Solutions’ profil som et Energy Savings Company (ESCO) og gør Danfoss i stand til at levere Montage energiledelsesløsninger til kunder, som ønsker at spare energi, men som måske ikke kan udnytte hele EnSave pakken, eller som ikke er i et af Danfoss Solutions’ nuværende kernemarkeder.

Energiledelsessystemet Montage gør det muligt for brugerne at overvåge omkostningerne og målrette energiledelsen i en fabrik, for en produktionslinje eller for mere specifikke “Energy Account Centers”. Ved omhyggeligt at overvåge og målrette brugen er erfaringen, at betydelige besparelser opnås og registreres.

Danfoss Solutions vil investere i en yderligere udvikling af produktet og har derfor indgået en femårig rammeaftale med Athena IT Group A/S i Danmark, som vil stille yderligere ressourcer til rådighed for Danfoss til brug for den løbende udvikling af produktet.

Danfoss Solutions specialiserer sig i garanterede energibesparelsesløsninger til større industrielle energiforbrugere, såsom fødevare- og drikkevaresektorerne. Kunderne, der arbejdede med Danfoss Solutions' EnSave koncept opnåede i 2006 besparelser, der svarer til det samlede energiforbrug i Ribes cirka 5.000 husholdninger. Danfoss Solutions er en del af Danfoss Koncernen og har hovedkvarter i Kolding.

Kilde: Danfoss - http://www.danfoss.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205