23948sdkhjf

Risø DTU på HI Industri

Også Risø DTU er at finde på dette års HI-messe. Her deler de stand med Århus Universitet, Aalborg Universitet og Det Nationale Tech Trans Netværk og er placeret tæt på Forsknings- og Innovationsstyrelsens stand.
Messen har særligt fokus på Innovation og Future Energies, og på Risøs stand kan man høre forskellige historier om samspillet mellem forskning og innovation fortalt med udgangspunkt i medbragte ting.

Man kan for eksempel se solceller af plast, både i en blød udgave og indkapslet som i et solcellepanel.

Der er forskellige prøver på fiberkompositmaterialer, blandt andet den hørfiberforstærkede bio-plast fremstillet af majs der bliver brugt til en ny designerstol. Og den færdige stol er selvfølgelig med på messen.

En anden stol som Risø DTU kan vise frem, er lysflyderen – en sækkestol med diodelys som nu produceres af firmaet Morfoso. Der er desuden flere prøver på diodelamper.

Der vises plastikemner med nanoprint fremstillet i Risøs rentrum CleaR og en prototype af et spinner anemometer udviklet af en Risø-forsker. Standen vil være bemandet med forskere og forretningsudviklere fra Risø DTU.

Kilde: Risø DTU - http://www.risoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109