23948sdkhjf

Svejsning er ikke altid den rigtige løsning

Moderne nitteteknik har mange fordele i forhold til svejsning, når det gælder sikker og korrosionsbestandig sammenføjning.
I dag kan kraftige konstruktionsnitter erstatte svejsning i et stort antal konstruktioner fra mindre apparater til chassiser til lastbiltrailere. Man skal blot vælge de rigtige komponenter.

Mange fordele ved moderne nitteteknik
Moderne nitteteknik har en række fordele i forhold til svejsning:

• Enkel og sikker montage. Montagen er hurtig og sikker med TITGEMEYER’s hånd- eller luftværktøj, der er konstrueret til dagligt slid. Når nitten er monteret, er man sikker på, at der er etableret en holdbar sammenføjning. Stiften bryder først af, når den foreskrevne modstand/kraft er opnået.

• Korrosionssikker montage. De enkelte dele, der skal samles, kan korrosionsbeskyttes før montagen, hvilket er meget lettere end fx at galvanisere en stor ramme, efter at den er monteret. Montage med nitter i allerede korrosionsbeskyttede emner ødelægger ikke beskyttelsen, og efter montagen kan der umiddelbart lakeres, hvis det ønskes. Nitterne leveres korrosionsbeskyttede i mange materialer, der passer til anvendelsen.

• Kvalitetsdokumentation efter behov. Med TIOS Control nitteværktøj kan der foretages løbende kvalitetsdokumentation af hver eneste nitte uden at forsinke montagen.

• Miljøvenlig montage. Nitning stiller hverken krav til temperatur eller udsugning.

TITGEMEYER udstiller som sædvanligt på HI-messen i Herning. På messen udstiller TITGEMEYER produkter til industri og håndværk, og der fokuseres på blandt andet nitteteknik og moderne sammenføjning med miljøvenlig klæbeteknik, hængsler, låse og beslag samt gasfjedre i mange udførelser.

På standen vil der blive solgt TITGEMEYER-menuer til den rigtige pris. Kvalitetsvarer til professionelle. Mød TITGEMEYER på stand J 7266.

Kilde: TITGEMEYER - http://www.titgemeyer.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11