23948sdkhjf

Ny brancheforening er dukket op til overfladen

Danske Overfladebehandlere er resultatet af en sammenlægning af Dansk Galvanisør Union og Foreningen af Danske Overfladebehandlere. De to brancheforeninger har ment, at det var vejen frem.
- I dag har vi skabt en dobbelt så stærk brancheforening, der kan varetage medlemmernes interesser erhvervspolitisk, uddannelsespolitisk og forskningsmæssigt omkring nye teknologiske muligheder, forklarer teknisk direktør Bo Hjort Jensen fra virksomheden GJ Painters A/S. Bo er formand for foreningens 34 medlemsvirksomheder med omkring 1.000 medarbejdere, der beskæftiger sig med overfladebehandling.

Foreningen varetager ligeledes branchens interesser på miljø- og arbejdsmiljøområdet.

- Det har stor betydning for min virksomhed, at jeg altid er ajour med det nyeste indenfor miljø, arbejdsmiljø og energi, og brancheforeningen sørger for, at jeg altid er 1 til 2 år foran lovgivningen, så jeg kan træffe mine beslutninger på det rette grundlag, siger foreningens formand.

Danske Overfladebehandlere er ligeledes et fagligt netværk, som har meget stor betydning for medlemsvirksomhederne i brancheforeningen.

Foreningens medlemmer er DI-medlemsvirksomheder, virksomheder, der i Danmark udfører overfladebehandling, udøvende proces- og materialeleverandører samt virksomheder og institutioner med tilknytning til overfladebehandlingsteknologi.

Danske Overfladebehandlere er repræsenteret på HI-Industri 2007 på stand 7320.15 i hal J3.

Kilde: Metal- og Maskinindustrien - http://mm.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098