23948sdkhjf

Forebyggelse betaler sig

Ofte er anskaffelse af nye maskiner en dyr affære for virksomheden, og der er derfor god fornuft i at systematisere vedligeholdet.
En maskine, der står stille, kan betyde tabte indtægter og mistede ordrer. Netop derfor bør enhver virksomhed med respekt for sig selv have en plan for, hvordan man vedligeholder maskinparken, så man undgår unødige nedbrud.

Hos Industrikomponenter A/S i Rønnede på Sjælland har man mere end 40 års erfaring i levering af komponenter til forsyning af bevægelige maskiner med energi samt faste føringsveje på stationære maskiner, og netop inden for maskinbeskyttelse til maskinindustrien styrker man nu indsatsen.

Systematisk vedligeholdelsesplan
- Vi oplever oftere og oftere, at producenterne ”glemmer”, hvor vigtigt det er at have en vedligeholdelsesplan på de afdækninger, som beskytter vanger m.v. på maskinerne og dermed forlænger deres levetid, forklarer Claus Justesen fra Industrikomponenter.

Han er ikke i tvivl om, at der er god økonomi i løbende at vedligeholde maskinerne og opfordrer virksomhederne til at gøre sig mere umage på det felt.

- Når fx en teleskopstål-afdækning i en CNC-maskine bryder ned, kan det få katastrofal betydning for
produktionen, idet maskinen kan ende med at stå stille i op til 12 uger, før der er monteret en ny
afdækning, lyder det fra Claus Justesen.

Med en systematisk vedligeholdelsesplan kan mange af nedbruddene dog forebygges, og ofte vil en udskiftning af en vangeskraber være nok.

Få et uforpligtende eftersyn
Hos Industrikomponenter har man mange års erfaring på dette område, og man tilbyder et uforpligtende førstegangs eftersyn af diverse afdækninger på virksomhedens maskiner.

Industrikomponenter servicerer et bredt udvalg af industrivirksomheder inden for blandt andet kransektoren, maskinfabrikker, galvaniseringsanstalter, den petrokemiske industri og medicinalindustrien.

Udover tilrettelæggelse af vedligeholdelsesplaner omfatter virksomhedens program et bredt udsnit af produkter inden for fx kranstole, bremser, joystick, elektromagneter, maskinlamper, transportbånd, teleskopstålafdækninger, strømskinner, kabelvogne og meget mere.

Du kan møde Industrikomponenter A/S på HI Industri, stand E4090.

Læs mere om virksomheden på http://www.industrikomponenter.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172