23948sdkhjf

SFK Systems køber canadisk virksomhed

SFK Systems A/S i Kolding etablerer sig gennem opkøbet af Leblanc på det nordamerikanske marked. Samtidig bliver SFK Systems den globale markedsleder inden for produktionsudstyr til svineslagterier.
Leblanc Inc. i Quebec, Canada er den førende leverandør af procesudstyr til slagterier i Nordamerika med fokus på avancerede systemer og turnkeyløsninger. Leblanc har en enestående position blandt de nordamerikanske kunder. Firmaet har egen udvikling og produktion i Quebec samt 140 ansatte.

De nuværende ejere af Leblanc, Patrick Fauret og Yvon Dufour, fortsætter i virksomheden og skal, udover at medvirke til at udbygge og fastholde SFK Systems/Leblanc´s position på det nordamerikanske marked, også deltage i den globale udvikling af den nye virksomhed.

- Købet af Leblanc er et vigtigt strategisk skridt for SFK Systems. Vores produktlinier passer godt sammen med Leblanc’s, og vi kan udnytte hinandens kompetencer. Vi køber en stærk, velfungerende virksomhed med en god ledelse, der i sig selv kan – og skal – vokse, ikke kun på det nordamerikanske marked, men også globalt. Jeg ser frem til et spændende og udbytterigt samarbejde med vores nye canadiske kollegaer, udtaler administrerende direktør Ib Sand Nykjær.

SFK Systems er en af de førende leverandører på verdensplan inden for højteknologiske produktionsanlæg til kødindustrien, primært svineslagterier. Virksomheden omsætter for 350 mio. kroner og beskæftiger ca. 250 ansatte. Virksomheden er ejet af LD Equity (80 %) og Danish Crown (20 %).

Kilde: SFK Systems - http://www.sfk.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079