23948sdkhjf

Teknologiinvesteringer giver øget aktivitet hos LPM Production

Som så mange andre ordreproducerende virksomheder har LPM Production mærket konkurrencen fra Østen. Men i stedet for at smide håndklædet i ringen har man valgt at tage konkurrencen op.
Der er fuld fart på inden for fremstillingsindustrien, og hos LPM Production har man den indstilling, at det er vigtigt at bygge sejl frem for at bygge læskærme.

- Vi har besluttet, at den højkonjunktur, der er inden for industrien, skal udnyttes til en ekspansiv vækst, og vi fortsætter derfor den massive investering i den nyeste teknologi for at opnå dette, forklarer Finn Jensen fra LPM Production.

Ny robotteknologi
Som led i dette har virksomheden taget den nyeste robotteknologi i brug. I forbindelse med et bearbejdningscenter er der installeret en Kuka 16 kg robot til håndtering af emner, så de kommer færdige ud af maskinen. Robotkapaciteten er Ø 10 til Ø 40, længde fra 100 til 600 mm.

- Senest har vi også opstillet en robot i forbindelse med vores nye vaskeanlæg. Alt sammen er det et led i en effektivisering af produktionen samtidig med, at det flytter mange af de tunge og rutineprægede opgaver fra mandskabet til maskinen. Øget automatisering er vejen frem, hvis vi vil undgå de ”dyre” hænder, som vi ikke kan konkurrere med lavtlønsområderne om, uddyber Finn Jensen.

Vinder ordrer tilbage
LPM Production er ved at vende udviklingen, så de nu får rigtig mange varer tilbage, som før har været produceret i lavtlønsområder. Det bekræfter deres teori om, at danske virksomheder kan klare sig i den globale konkurrence, hvis de hele tiden sørger for at være på forkant med den teknologiske udvikling inden for maskinel bearbejdning.

LPM Production har specialiseret sig i langdrejning og automatdrejning med en meget høj grad af automatisering. Du kan møde virksomheden på HI Industri 2007 på stand K 8128-03.

Kilde: LPM Production - http://www.lpm.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109