23948sdkhjf

HCT Tool møder verdenseliten

Det er ikke kun et bredt udvalg af værktøjer til metalindustrien, der ligger ledelsen på sinde hos HCT Tool. Virksomheden har nemlig også valgt at engagere sig i motocross-sporten, og det kan kunderne nu nyde godt af.
Verdensmesterskabet i motocross kommer nemlig til Randers den 25. og 26. august, og i den forbindelse inviterer HCT Tool deres kunder til VIP arrangement.

- Det er med stor glæde, at Team HCT Tool Suzuki Racing har fået mulighed for at stille til start med vores kørere til EM og VM. Dette vil vi fejre sammen med vores kunder, så derfor har vi, i løbet af meget kort tid, fået stillet et storstilet arrangement på benene, forklarer Ole Ulsøe, PTA- og marketingchef for HCT Tool, der i alt har 125 gæster med til arrangementet i Randers.

Arrangementet i Randers præsenterer VM-motocross (MX3-klassen) kombineret med en afdeling af EM for MX2 klassen (EMX2, red.). Der bliver tale om det det største internationale felt, som der til dato er set ved et betydende internationalt motocross-løb i Danmark.

Kilde: HCT Tool - http://www.hct.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094