23948sdkhjf

Der bliver drøn på hos Løwener på HI 2007!

Siden Niels Barfod Jakobsen overtog Glostrup-virksomheden V. Løwener A/S i 2004, har den været inde i en særdeles positiv udvikling med stor vækst og mange moderniseringer. I dag satser Løwener på at være førende leverandør af løsninger til maskin- og procesindustrien samt til entreprenørbranchen.
Dette afspejles på Løweners maskinstand på HI 2007 i Herning. Det er en imponerende stand på 250 m2, som er mere end blot en udstilling. På standen vil Løwener vise sit store program af skære- og svejseudstyr på en arbejdende stand. Under alle dage på messen vil maskinerne køre for fulde drøn, og der vil blive udført realistiske opgaver inden for skæring og svejsning.

Maskiner for enhver smag
Der vil være skæremaskiner fra LVD og Messer samt autogenudstyr fra Hypertherm og Messer. Kemper er repræsenteret med skæreborde og filtre. Det ekstra spændende hos Løwener er, at alle maskiner er i arbejde, og professionelle operatører fra de forskellige producenter vil sammen med Løweners produktspecialister demonstrere blandt andet laser- og plasmaskæring.

Ud over skæring, er der en stor svejseafdeling på standen, hvor Fronius viser deres nyheder. Der vil være operatører fra Fronius til stede, som vil demonstrere udstyret. Blandt andet den spændende nye CMT-teknologi, som Løwener har med på HI i en model til manuel håndsvejsning. Dette er en meget spændende nyhed, da CMT tidligere kun har været muligt i robotsystemer.

Avanceret løfteudstyr
Euro Press Pack er også med på standen med avanceret løfteudstyr. EPP-udstyr benyttes blandt andet til efterfunderingsopgaver af bygninger. Det kraftfulde udstyr kan løfte meget store og tunge emner som fx ejendomme og vindmøller.

Løwener regner i øvrigt med at have en kæmpe Messer-maskine i drift på DanSteel inden HI. De har leveret en 76 m. lang og 7 m. bred autogenskæremakskine til virksomheden. Et spændende projekt, som vil blive fulgt op af en fotoudstilling hos Løwener, hvor produktionen af tårnplader til vindmølleindustrien på den store maskine vises frem.

Løwener er i hal D på stand 3110

Kilde: Løwener - http://www.loewener.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078