23948sdkhjf

Schaeffler Danmark lancerer ny hjemmeside

Moderne, informativt og brugervenligt – sådan beskriver Schaeffler Danmark ApS deres opdatering af virksomhedens hjemmeside. Her kan man finde nyttige informationer om rulnings- og glidelejer samt linearteknik.
Den nye hjemmeside lægger vægt på information, og brugeren er i fokus. Ud over en udførlig beskrivelse af virksomhedens brede produktsortiment med over 40.000 standardprodukter, kan man finde en lang række hjælpeværktøjer. Blandt andet er der information om konstruktionsdata, montagevejledning og link til online-kataloget medias-professional med tekniske produktdata.

Man finder også et link til det nye lejeomsætningsprogram medias-interchange, hvor brugeren har mulighed for at omsætte fra andre fabrikater til INA og FAG betegnelser.

At der er fokus på information ses også i form af online-biblioteket. Man finder det under menuen services, og her har man adgang til en lang række produktkataloger, brochurer, sikkerhedsdatablade m.m., som enten kan downloades eller bestilles.

Schaeffler Danmark ApS er salgsselskab for Schaeffler Group, der producerer rulningslejer, linearteknik og præcisionskomponenter i højeste kvalitet til maskin- og automobilindustrien over hele verden.

Kilde: Schaeffler Danmark - http://www.schaeffler.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094