23948sdkhjf

Thorup Smed køber Tomotek

Thorup Smed A/S, der fremstiller specialmaskiner, hovedsagelig til træindustrien, har overtaget alle aktiviteter i Tomotek A/S. Tomotek A/S har i flere år udviklet, produceret og solgt Tomotekstableren.
Tomotekstableren er en alsidig palleteringsrobot, som især bruges til palletering af baller og sække. Stableren er blandt andet solgt til møllerier, spånfabrikanter og andre som skal have stablet baller eller sække.

De tidligere ejere af Tomotek A/S har solgt alle forpligtelser i forhold til stableren således, at Thorup Smed A/S overtager al service af eksisterende anlæg og kontakt til kunder.

Thorup Smed A/S fremstiller specialmaskiner, hovedsagelig til træindustrien. Thorup Smed A/S udvikler og producerer selv alle anlæg, der sælges, både komplette bearbejdnings- og håndteringsanlæg, samt mindre stand-a-lone maskiner. Derfor er opkøbet af Tomotek en naturlig udvidelse af Thorup Smed A/S’ forretningsområde. Ofte sælges tomotekstableren sammen med forskelligt udstyr, som pallemagasin, rullebane, kædebane og andet periferiudstyr.

Thorup Smed A/S forventer, at der er et stort uudnyttet potentiale i tomotekstableren. Derfor ser Thorup Smed A/S frem til at kunne løse mange flere opgaver med Tomotekstableren. Der er i løbet af stablerens levetid ca. solgt 35 anlæg, som står både i Danmark, Norge, Sverige og England.

Kilde: Thorup Smed - http://www.thorupsmed.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065